Om Jobzonen, EB Job og Vihoo

Jobzonen web

Et samlet jobmarkedet
Jobzonen, EB Job og Vihoo er stederne for dig, der er interesseret i job-og vikar markedet.  Dig der er engageret i dit arbejdsliv. Dig der ønsker en ny karriere og dig der vil vide, hvad der rører sig inden for din branche. Jobzonen og EB Job har de relevante jobopslag og de seneste nyheder inden for dit jobområde og Vihoo samler alle jobannoncer fra Danmarks vikarbureauer. Jobzonen administerer de 3 jobportaler jobzonen.dk, vihoo.dk og ebjob.dk. 


Fakta om Jobzonen
Jobzonen blev lanceret d. 4. oktober 1998. I et samarbejde mellem en række medier.
Initiativtageren var det, der dengang hed Berlingske Online og som senere kom til at hedde Metropol Online (ejet af det Berlingske Officin, JydskeVestkysten og Århus Stiftstidende). I 2001 indgik Metropol Online og Jyllands-Posten et økonomisk samarbejde (joint venture) og Jobzonen som aktieselskab blev en realitet d. 1. august 2001.

I dag er Jobzonen ejet af JP/Politikens Hus, som er Danmarks største digitale udgiver. Den administrerende direktør hos Jobzonen er Henriette Rhod Lassen. Jobzonen har hovedkontor i JP/Politikens Hus på Rådhuspladsen, København, samt en mindre afdeling i Viby, Århus.

Jobzonen har partnerskaber med en række af landets største nyhedsmedier, herunder Jyllands-Posten, Politiken, Ekstra Bladet, Metroxpress og Kristeligt Dagblad. Dette giver annoncørerne den bedste mulighed for at nå bredt ud – også til den attraktive målgruppe, der ikke er aktivt jobsøgende. Vores digitale netværk knytter værdifulde og relevante bånd mellem virksomheder og jobsøgende, og vi arbejder konstant for at gøre det nemt at matche de rigtige kandidater med de rette jobs. Jobzonen er fremtidens digitale netværk - til glæde for både virksomheder og jobsøgende.

Smag på fremtiden
Uanset hvad vi gør, så er fremtiden lige om hjørnet. Hos Jobzonen ved vi, at hvis fremtidens jobmarked skal rykke sig, skal der for alvor tænkes ud af boksen – de klassiske løsning har fået kamp til stregen af ny teknologi og ændret brugeradfærd. Den udvikling vil vi ikke blot sidde og kigge på. Den vil vi selv drive. Med udgangspunkt i vores stærke digitale, faglige og mediemæssige netværk, bestræber vi os på, konstant at udvikle vores hjemmeside og produkter til fordel for både brugere og kunder. Jobzonen er altid først med den nyeste teknologi i branchen, og derfor er vi eksperter i at matche de rette kandidater til de mest relevante jobs.

 

Jobzonen 150x150 [square]Jobzonen Jobzonen er Danmarks første online jobportal og blev lanceret d. 4. oktober 1998. I dag er Jobzonen ejet af JP/ Politikens Hus og en af Danmarks største online jobportaler Jobzonen har som minimum altid 18.000 jobs hver dag, så brugerne har det største udvalg af jobs lige ved hånden. Hos Jobzonen finder du således størstedelen af de jobopslag, der er tilgængelige i Danmark, samt jobs fra Grønland, Sverige, Norge og London.

Vi stiller vores digitale platform, vores unikke kompetencer og vores store viden om jobmarkedet til rådighed for at skabe et enestående digitalt netværk, med det formål at knytte stærke bånd mellem jobsøgende og rekrutterende virksomheder. Jobzonens platform giver både mulighed for at søge bredt og mere nicheorienteret, og derfor kan vi skabe det rette match mellem kandidat og virksomhed.

 

 

EB Job [square]

 

EB Job
EB Job er Ekstra Bladets jobmarked og indeholder jobannoncer fra et bredt udsnit af danske arbejdsgivere, der har brug for hjælp fra dig. Ekstra Bladets mission er at hjælpe dig med at finde det helt rigtige drømmejob. EB job administreres af Jobzonen. 
Vihoo – alle vikarjobs ét sted

 

 

Vihoo 150x150 [square]

 

Vihoo
Vihoo er Jobzonens søsterportal og administreres af Jobzonen. Vihoo samler som den første og eneste jobportal i Danmark, alle vikarjobs ét sted, til gavn for brugerne. Jobbene på Vihoo kommer fra anerkendte vikar-og rekrutteringsbureauer, der alle er medlemmer af en brancheforening. Det er brugernes sikkerhed for at den midlertidige ansættelse kommer til at forløbe problemfrit. Derudover har Vihoo en masse gode råd og inspiration til jobsøgning og vikarbranchen.