Dansk og global
Danfoss er Danmarks største industrikoncern med mere end 100 salgsselskaber i hele verden. Vi er førende inden for udvikling, fremstilling og salg af højteknologiske apparater, der bruges til at effektivisere industri, spare energi og sikre miljøet. Vores position blev skabt af pionerer og udviklet af visionære og engagerede medarbejdere.

Start din karriere i et verdensfirma
Drømmer du om et job i en virksomhed med kunder og kolleger over hele verden?

Hos Danfoss kan din drøm blive til virkelighed - vi har løbende brug for nye medarbejdere med de rigtige kvalifikationer: Opdateret faglig viden, fleksibilitet, selvstændighed og evne til at arbejde i team. Er det dig, leverer vi til gengæld et drømmeoplæg til din karriere:

  • Et unikt fagligt miljø med kolleger der er blandt de bedste på deres felt
  • Videreuddannelse så du altid har kompetencerne i orden - både fagligt og personligt
  • Chancen for at blive udstationeret i et af vores udenlandske selskaber

Danfoss - Making modern living possible
I mere end 75 år har vores ambitioner fået frit spil, og i dag er omkring 5.700 Danfoss medarbejdere engageret i 15 danske byer. Det er med til at bringe os nærmere målet: At være førende inden for vores tre kerneområder - køling, varme og transmissionsteknik.

Nationale og internationale muligheder
For at være blandt de bedste skal vi producere og yde service der, hvor kunden er. Derfor har vi etableret 93 fabrikker i 25 lande og 110 salgskontorer over hele verden, hvor ca. 26.000 medarbejdere udvikler, producerer og sælger vores produkter. Det giver en konstant udveksling af ideer samt en mangfoldighed og kvalitet i arbejdet, vi ikke vil være foruden. Medarbejderstaben består af ingeniører, økonomer, marketingspecialister, it-eksperter, humanister og mange andre. De løser deres opgaver både på egen hånd og i tværorganisatoriske team. Typiske arbejdsområder er produktudvikling, produktionsteknik, logistik, it, marketing, indkøb, teknologioverførsel, forretningsudvikling og ledelse.
For dig som kommende medarbejder betyder det, at vi også kan tilbyde udviklingsmuligheder og oplevelser via udstationering i udlandet - også under en elevtid eller som del af et Post-graduate Programme.

Personlig udvikling
Vores medarbejderes faglige og personlige udvikling er med til at fastholde Danfoss' position blandt de bedste. Vi dyrker mangfoldigheden - både hvad professioner og produkter angår. Det er årsagen til, at du i din hverdag kan styre en bred vifte af funktioner inden for varme, kulde og transmission. Vi har en medarbejderstab, der varetager alt lige fra forskning og udvikling til produktion, it, marketing, HR, logistik og økonomi. Det giver et unikt miljø, hvor meninger bryder og debatteres, og vi får lejlighed til at udfordre inden for alle professioner - mon ikke vi også kan udfordre dig?

Uddannelse/Efteruddannelse

Vores alsidighed giver dig muligheden for flere forskellige karriereforløb. Du kan f.eks. tage en Danfoss lederuddannelse, gå i dybden med dit speciale, tage en MBA-uddannelse eller prøve kræfter inden for et helt nyt område - mulighederne er mange. Vi bruger ca. 230 millioner kr. om året på medarbejderuddannelse. Det taler vist for sig selv. Søger du en fremtid, hvor din udvikling er på dagsordenen, er Danfoss stedet. Du får plads til at realisere dine ideer og et solidt fundament, hvorfra du kan videreudvikle egen karriere og faglighed.

Klik ind på www.danfoss.dk, læs vores vision, kerneværdier og yderligere fakta om Danfoss - eller klik her og se hvilke job, vi pt. kan tilbyde dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.