Dansk Supermarked Group

Rosbjergvej 33
Brabrand
8220
Danmark

Tlf.: 87785000
Fax:75177556

Om Dansk Supermarked Group

Dansk Supermarked er en international detailvirksomhed, som er repræsenteret i fem lande. Vores brands føtex, Bilka, Netto og Salling bliver hver dag besøgt at 1,4 millioner kunder. Foruden Danmark, er Netto etableret i Sverige, Polen, Tyskland og UK.

Vi vil være de bedste. I et stærkt konkurrencepræget marked arbejder vi målrettet på at forsætte vores internationale vækst. Derfor er det kun de dygtigste og mest ambitiøse medarbejdere, som bliver en del af Dansk Supermarked. Til gengæld tilbyder vi spændende udviklingsmuligheder og en arbejdsplads, hvor du hver dag får bevist dit værd.

Vi handler med hele verden. Det forpligter. Derfor stiller vi krav til vores leverandører i hele verden om at overholde menneskerettigheder og tilbyde ordentlige arbejdsforhold. Vi stiller også høje krav til os selv. Flere ansvarligt producerede varer i butikkerne og konstant høj fødevaresikkerhed er eksempler på det.

Kunden er vores pejlemærke. Vi er drevet af at levere de varer og services, som vores kunder ønsker. Men vi vil også gerne være på forkant og fortsætte med at nytænke detailhandlen – både i udlandet og herhjemme.

Samlet set er vi 42.500 medarbejdere, hvor langt de fleste ansatte arbejder i vores butikker. Vi er Danmarks største detailvirksomhed, driver i alt 1.300 butikker og omsætter årligt for 54 milliarder kroner. I koncernfunktionerne er vi 1.548 medarbejdere, og i brandrelaterede funktioner 454 medarbejdere.

Dansk Supermarked er ejet af F. Salling Gruppen med 81% og af A.P. Møller-Mærsk med 19%

 

11 job med Dansk Supermarked Group

Tilmeld dig job via en jobagent
Tilmeld dig job via en jobagent