Poolia er et af Europas førende rekrutteringsfirmaer med kontorer i Sverige, Danmark, Finland, Tyskland og Storbritannien.

Poolias forretningsidé er at forsyne virksomheder og organisationer med den kompetence, som - midlertidigt eller permanent - dækker deres behov for kvalificerede medarbejdere. Det indebærer, at vi er specialister i at rekruttere og udleje medarbejdere inden for især økonomi, administration, salg, og it og teknik. Poolia kan ydermere støtte og rådgive virksomheder igennem en afskedigelsesproces, samt hjælpe de berørte medarbejdere til at komme videre i et nyt job.

Vi har 20 års erfaring indenfor feltet, og er en af Nordens hurtigst voksende virksomheder med ca. 4000 ansatte. Vi er et kendt, professionelt og seriøst varemærke, hvormed vi tiltrækker arbejdsmarkedets bedste kandidater. Vores database, der indeholder tusindvis af kvalificerede personers CV, er unik i branchen og indeholder uvurderlig kompetence. Vi har kandidaterne før jobbet, hvilket betyder en hurtigere proces for dig som samarbejdspartner.

Se mere på www.poolia.dk