Post Danmark har fusioneret med Posten Sverige A/B, og er nu den største spiller indenfor logistik i Norden. Hver dag er vi sammen ansvarlige for at bringe mere end 30 mio. forsendelser ud til næsten 7,5 mio. husstande. Vi sætter en ære i at levere høj kvalitet, og vores arbejde med Lean er internationalt anerkendt.

Vores udvikling kræver dygtige og engagerede medarbejdere, og som medarbejder i Post Danmark får du plads til at bruge din kreativitet til at finde på nye produkter og skabe intelligente løsninger.

Post Danmark tilbyder et godt arbejdsmiljø med balance mellem arbejde og privatliv, konkurrencedygtige lønforhold og fordelagtige pensionsordninger.

Som medarbejder i Post Danmark forventer vi, at du er klar til at tage et ansvar. Du bliver en del af et selvbærende team, der selv planlægger og fordeler arbejdet. Det betyder, at alle medarbejdere har direkte indflydelse på dagligdagen og løbende udveksler erfaringer og ideer til forbedringer.

Gennem de sidste 12 år har vi i Post Danmark systematisk arbejdet på at fremme mangfoldigheden blandt medarbejdere såvel som ledere. Som en af Danmarks største arbejdspladser, har vi brug for mange forskellige medarbejderprofiler og kompetencer – og der er også plads til dig.

www.postdanmark.dk/job

Post Danmark A/S er en del af Posten Norden. Posten Norden er en koncern, der er etableret i forbindelse med sammenlægningen af Post Danmark A/S og svenske Posten AB. Post Danmark A/S leverer en grundlæggende postservice til alle kunder i Danmark – både afsendere og modtagere. Denne postservice skal være Europas bedste målt på en kombination af serviceniveau, kvalitet og pris.