De bedste medarbejdere, en arbejdsgiver kan få, er mennesker, der trives. Både på jobbet og i privatlivet. Det hele menneske er den bedste medarbejder.

I Aabenraa Kommune er vi 5000 medarbejdere og kolleger, der prioriterer vores trivsel højt.

En væsentlig ”trivselsgenerator” er et sundt, aktivt liv med sunde vaner. Med en sundhedsordning for alle kommunens ansatte støtter Aabenraa Kommune de sunde valg, der bidrager til trivsel, velvære, energi og mere arbejdsglæde.
For eksempel er vi 1300 kolleger, der har sagt ja tak til muligheden for at svømme gratis i flere af kommunens svømmehaller.

Sundhedsordningen betyder også, at vi kan benytte os af lokale motionscentre for 20 kroner pr. besøg. For 50 kroner kan vi få massage, fysioterapi og kiropraktisk behandling, hvis vi har behov.

Alle medarbejdere har muligheden for at få personlig hjælp til at komme i gang med den sunde livsstil med motion og sund kost. Kommunen har nemlig tilknyttet en række kostvejledere.
   
Er du blevet interesseret i Aabenraa Kommune som arbejdsplads?

Så klik ind på aabenraa.dk/job og se vores ledige stillinger. Her kan du også læse mere om de øvrige værdier, vi tror på og arbejder ud fra.