Vilje til vækst og velværd

Viborg Kommune er landets 9. største med over 93.000 indbyggere fordelt på 1.400 km2. Vi har i alt ca. 50.000 arbejdspladser – heraf ca. 8.600 engagerede ansatte i Viborg Kommune, som har viljen til at skabe vækst og velfærd for vores borgere hver dag. Hos os bygger ledelse og samarbejde på værdier - ikke på regler. Her er plads til forskellighed, og vi behandler hinanden ordentligt. Vi lægger vægt på at udvikle og dygtiggøre os. Og vi har modet til og muligheden for at tænke nyt.


Du kan læse mere om ledelsesgrundlaget, den værdibaserede personalepolitik, personalegoder og andre tilbud på viborg.dk/personale. Uanset, om du har lyst til at bo i byen eller på landet, er der masser af muligheder i Viborg Kommune. Midt i kommunen ligger Viborg by, omgivet af pragtfuld natur og en række – meget levende - mindre bysamfund med Bjerringbro som kommunens næststørste by.


Viborg Kommune er præget af en stor befolkningsvækst, og vi har et dynamisk erhvervs- og uddannelsesliv samt en usædvanlig levende iværksætterkultur. Når du holder fri, kan du nyde et væld af historiske seværdigheder samt et rigt og varieret kulturliv. Og når det gælder sport, kan vi noget helt særligt. Overskriften på Kommunens vision er Vilje, Vækst og Velfærd, og vores slogan er: VIBORG - glæd dig!


Vil du vide mere om visionen og alle de ting, der er at glædes over i Viborg Kommune, så finder du det hele på viborg.dk.