Active Search tilbyder
Som kandidat hos Active Search får du adgang til et bredt udvalg af ledige stillinger indenfor regnskabs- og økonomiområdet.
Gennem interview og tests får vi ofte rigtig gode, personlige relationer til vore kandidater, der herved føler sig trygge og godt behandlet. Det indgående interview samt regnskabs- og personlighedstests sikrer det perfekte match mellem kandidat og virksomhed, så ansættelsen bliver vellykket for alle parter. Vore kandidater bliver ofte vores gode ambassadører på grundlag af den behandling de har fået i rekrutteringsprocessen.
Udtalelser fra kandidater:

Jeg er meget glad for at få jobbet, som jeg er helt overbevist om, er lige mig. Jeg er også overbevist om, at vores samtale i onsdags var en stor årsag til, at jeg følte mig godt tilpas under samtalen ude hos F.. 
Bare som bonus-info kan jeg oplyse, at jeg tror så meget på jobbet, at jeg her i dag takkede nej til at komme til en anden jobsamtale på fredag.
Så en kort summering; Jeg er meget imponeret over dit arbejde med at både tale med mig og din anbefaling til F. Jeg vil til enhver tid anbefale andre at bruge Active Search til lignende opgaver.

Med venlig hilsen
Christian

Godmorgen Corinne
Har lige holdt ”kaffemøde” med de andre Active Search vikarer i køkkenet – dog tilfældigt! Alle er glade her hos Thorco Shipping.
Jeg er super happy og yderst taknemmelig for mit vikarjob her. Er virkelig glad for det, synes det fungerer godt og jeg vokser med opgaverne.

Med venlig hilsen
Susan

I var helt klart de bedste i forhold til matching af profil og at have den opfølgende kontakt med. Thumbs up!!
Mvh Nicklas
Tusinde tak for en god behandling fra jer.
Det har været det bedste rekrutteringsbureau, jeg har haft kontakt til.

Mvh
Anette Rasmussen

Hej Jane,
Tusind tak. Jeg er RIGTIG glad og glæder mig meget til at starte i mit nye job. Det virker som en super hyggelig og god arbejdsplads. Du skal have stor tak for din hjælp, og jeg har kun positivt at sige om dig og Active Search, og vil helt sikkert anbefale jer til andre  

Venlig hilsen
Mette Sørensen

Som kandidat hos Active Search fornemmer man, allerede fra første kontakt, at man er i professionelle, fagligt kompetente og troværdige hænder. Jeg havde igennem mit forløb kontakt til Stig Bülow og Corinne Frey, som satte det perfekte jobmatch op for mig. De tanker og forventninger jeg havde til et job- og brancheskifte blev 100% indfriet.

/ april 2014 Solveig Bruun