Vil du være med til at skabe fundamentet for fremtidens miljørigtige energiforsyning?

A2SEA A/S er en innovativ dansk virksomhed, som arbejder med opsætning af offshore vindmølleparker på projektniveau for store kunder over hele Europa. Vi er markedsledende indenfor vores speciale, og vi har indtil nu stået for opstilling af mere end 60% af verdens samlede offshore vindmøller.


A2SEAs vision er at fastholde sin position som markedets foretrukne leverandør af sikker og effektiv transport, installation og servicering af offshore vindmølleparker.

Vi har hovedkontor i Fredericia, hvor omkring en fjerdedel af vores ca. 210 medarbejdere har deres faste arbejdssted. Derudover har vi datterselskaber i Tyskland og England.

A2SEA er en velkonsolideret og stærk virksomhed i vækst, og vi har siden 2009 været en del af DONG Energy.

Et bæredygtigt arbejdsmiljø
Som en innovativ videnbaseret virksomhed er vi 100% afhængige af vore medarbejdere og deres daglige indsats for virksomheden. Derfor forstår vi vigtigheden af et bæredygtigt arbejdsmiljø.

Som medarbejder hos A2SEA bliver du en del af en helt speciel arbejdsplads, hvor en række fagligt dygtige og engagerede medarbejdere hver eneste dag arbejder sammen om ét fælles mål: at bidrage til fundamentet for fremtidens miljøvenlige energiforsyning.

Hos A2SEA betragter vi vores medarbejdere som hele mennesker. Og vi ved, at det er dem, der gør forskellen for vores virksomhed. Derfor plejer og videreudvikler vi konstant vores unikke arbejdsmiljø, så vi både kan fastholde og tiltrække de hele og engagerede mennesker, som er så vigtige for os.

Gør karrieredrømmen til virkelighed
Drømmer du om et job i en innovativ og fremtidsorienteret international virksomhed i vækst? Hos A2SEA kan du omsætte drømmen til virkelighed. Grundet en kraftig vækst indenfor vores forretningsområde, søger vi løbende nye kolleger indenfor mange forskellige fagområder.

Mere information
Besøg vores corporate website på www.a2sea.com for mere information om vores virksomhed, vores vision og vores værdier.

Vi ser frem til at høre fra dig…

A2SEA A/S
Karetmagervej 11
DK-7000 Fredericia
Phone: +45 7592 8211
E-mail: a2sea@a2sea.com