Betingelser for brugere

Jobzonens betingelser

 

Betingelser for bruger på Jobzonen, EB Job og Vihoo

Jobzonen administrerer jobportalerne jobzonen.dk, ebjob.dk, samt vihoo.dk. Betingelserne for Jobzonen gælder således også for Jobzonens søsterportaler EB Job og Vihoo. 

1. Registreret bruger

1.1  For at få adgang til at gøre fuld brug af Websitet skal du oprette en profil og registrere dig som bruger

1.2  For at blive Registreret Bruger skal du have et kodeord. Du vælger selv dit kodeord, som skal benyttes sammen med din e-mailadresse, når du logger på Websitet. Det påhviler dig at sørge for, at kodeordet ikke kommer tredjemand i hænde. Såfremt du får kendskab til, at kodeordet er eller kan være kompromitteret, er du forpligtet til at underrette os herom.

1.3  Vi har ret til når som helst, uden varsel og uden ansvar, at slette, suspendere eller ændre din profil, hvis du handler i strid med Brugervilkårene eller gældende lovgivning. Ved sletning af din profil har du ikke adgang til de ydelser på Websitet, som forudsætter din oprettelse og/eller login som bruger. Ved sletning af din profil slettes og evt. jobagenter og CV.

2. CV databasen

2.1 Når du opretter og indtaster et CV i vores CV-database, så vil det blive registreret og opbevaret af Jobzonen Formålet med registreringen er naturligvis at virksomheder, der er interesseret i din arbejdskraft, vil kunne kontakte dig gennem Jobzonens CV-database.

2.2 Personlige oplysninger, der potentielt kan identificere dig (e-mail adresse, navn, adresse, telefonnummer og foto) er først tilgængelige for virksomhederne, når de køber sig adgang til dit CV. Du skal derfor være opmærksom på at du ikke bør skrive oplysninger der kan identificere dig i andre felter end de dertil angivne.

2.3. Virksomhederne kan læse og søge i de relevante kvalifikationsmæssige oplysninger så de kan afgøre om du er interessant for dem. Hvis virksomheden ønsker at komme i kontakt med dig, så vil du få en meddelelse herom via Jobzonen. Hvis du er interesseret så kan du selv vælge at indlede en dialog og derved frigive din identitet. Derefter er vi ikke ansvarlige for den pågældende virksomheds behandling af personlige forhold og andre forhold. Hvis du ikke er interesseret i henvendelsen kan du afslå kontakten og forblive anonym.

2.4 Jobzonen registrerer hvilke arbejdsgivere og rekrutteringsfirmaer, der læser og kontakter brugerne gennem CV databasen, og alle mails der sendes gennem systemet registreres. 

3. Ansvarsfraskrivelse 

Jobzonen kan ikke holdes ansvarlig for indhold i jobannoncer indlæst fra 3. part, herunder ansøgningsinformationer. 

Jobzonen bestræber sig på dagligt, at have mere end 18.000 ledige jobs. Der kan dog forekomme sæsonbetonede udsving med lavere antal jobs. 

4. Ophavsret

4.1. Kopiering m.v.
Artikler, fotografier, grafik og andet offentliggjort materiale på Jobzonens website stilles til rådighed for visning/læsning.

Du må gerne printe enkelte kopier til dit eget private brug. Denne adgang gælder alene fysiske personer. En virksomhed må således ikke printe artikler m.v., heller ikke til brug for kopiering til virksomhedens medarbejdere.

Du må også gerne tage en kopi i digital form, hvis det udelukkende sker til din egen personlige brug inden for husstanden, jf. ophavsretslovens § 12.

Læs om ophavsretsloven hos Statens Retsinformation

5. Links
5.1 Du må gerne henvise til forsiden af vores hjemmeside - www.jobzonen.dk - med tydelig kildeangivelse. Til gengæld accepterer vi ikke gentagen og systematisk brug af dybe links direkte til underliggende materiale på hjemmesiden.

Du må gerne linke til forsiden af www.jobzonen.dk eller til en specifik artikel, som du omtaler på eksempelvis din egen hjemmeside/blog.

Omtaler du en artikel på www.jobzonen.dk  på din hjemmeside/blog eller i en e-mail, ser vi det som god citatskik, at du samtidig linker til den oprindelige artikel.

Der må heller ikke linkes på en måde, så Jobzonens website kommer til at se ud, som om den er en del af en anden hjemmeside, medmindre du har indgået aftale med os.

Overtrædelser medfører krav om vederlag, erstatning og godtgørelse.

5.2 Links til eksterne websteder. Jobzonen er ikke ansvarlig for indholdet på websites, som Jobzonen linker til.

På Jobzonen.dk findes links til eksterne websteder. Jobzonen indestår ikke for kvaliteten og indholdet af det materiale hvortil der fra Jobzonen.dk linkes til andre websteder; dette gælder også for websteder som fremtræder inden for rammen af Jobzonen.dk. Jobzonen påtager sig heller ikke ansvaret for (mis)brugen af personlig identificerbare oplysninger på de pågældende websteder. Jobzonen opfordrer derfor til at du gennemlæser persondatapolitikker, fortrolighedserklæringer, juridiske erklæringer etc. når du besøger disse websteder.

6. Din tilkendegivelse

Nar du besøger Jobzonen accepterer du ovenstående retningslinjer.

Hvis dine personlige oplysninger ændrer sig, eksempelvis din e-mailadresse, eller hvis du ikke længere ønsker at bruge en eller flere af de tjenester som du har tilmeldt dig pa Jobzonen, er det muligt at opdatere eller slette dine personlige oplysninger via din profil pa jobzonen.dk

 7. Kontakt Jobzonen

Har du kommentarer eller spørgsmål vedrørende ovenstående retningslinjer er du velkommen til at kontakte Jobzonen via faqjobsoger@jobzonen.dk  eller på telefonnummer 33 95 90 00.