Test dig selv

Motivationstest

I samarbejde med Motivation Factor tilbyder Jobzonen dig en gratis motivationstest. Testen tager kun 10 minutter at gennemføre. Du besvarer 113 spørgsmål, hvorefter du får en rapport, der beskriver dine top-2 behov og dine top-2 styrker samt din personlige Need- og Talent-Cloud, en visualisering af de værdiladede ord, som kendetegner dine behov og styrker.

 

Eksempel på behov og styrker

Behov  
Ærlighed
Behovet for ærlighed kan betyde, at du føler dig tryg i en åben, loyal og ærlig atmosfære. Skjulte agendaer kan dræne dig for energi, og du vil gå langt for, at andre ikke opfatter dig som uærlig.

Orden
Behovet for orden kan betyde, at du kan lide, når tingene er organiseret. Du er mest effektiv, når alting er på sin "rette plads", så du altid ved, hvor du kan finde det, du skal bruge. Du trives bedst, når du har opgavens struktur på plads.

 

  Styrker
Formidle
Styrken: Formidle kan betyde, at du altid søger at kommunikere information grundigt og nøjagtigt. At formidle handler ikke kun om at undervise, men også om skriftlig og mundtlig kommunikation til kolleger, kunder, etc.

Kreativitet
Styrken: Kreativitet kan betyde, at du altid er på udkig efter det "nye". Det fascinerer dig at skabe noget nyt, uanset om det er et nyt produkt eller en ny måde at gøre tingene på.

Eksempel på Need-Cloud og Talent-Cloud

Clouds

Husk at du kan dele din Need og Talent-Cloud på Facebook, Twitter og LinkedIn. Du skal blot klikke på ikonerne under de to Clouds på resultatsiden. Det er kun dine Clouds du deler – ikke resten af testresultatet.

START TESTEN HER