Om Jobzonen

Om Jobzonen

 

Jobzonen er Danmarks stærkeste og mest relevante jobnetværk

Jobzonen er Danmarks mest relevante jobnetværk. Vi stiller vores digitale platform, vores unikke kompetencer og vores store viden om jobmarkedet til rådighed for at skabe et enestående digitalt netværk, med det formål at knytte stærke bånd mellem jobsøgende og rekrutterende virksomheder. Jobzonens platform giver både mulighed for at søge bredt og mere nicheorienteret, og derfor kan vi skabe det rette match mellem kandidat og virksomhed.

 
Mange jobannoncer er godt – mange relevante jobannoncer er bedre

Jobzonen er stedet at gå hen for dig, der er interesseret i jobmarkedet, dig der er engageret i dit arbejdsliv, dig der ønsker en ny karriere og dig der vil vide, hvad der rører sig inden for din branche. Vi har de relevante jobopslag og de seneste nyheder inden for dit jobområde.

Vi er altid først med den nyeste teknologi i branchen, og derfor er vi eksperter i at matche de rette kandidater til de interessante jobs. Det er godt at få mange potentielle kandidater til din stilling, men det er bedre at få den rette.

 

Smag på fremtiden

Uanset hvad vi gør, så er fremtiden lige om hjørnet. Vi ved, at hvis fremtidens jobmarked skal rykke sig, skal der for alvor tænkes ud af boksen – de klassiske løsning har fået kamp til stregen af ny teknologi og ændret forbrugeradfærd. Den udvikling vil vi ikke blot sidde og kigge på. Den vil vi selv drive. Med udgangspunkt i vores stærke digitale, faglige og mediemæssige netværk, bestræber vi os på, konstant at udvikle vores hjemmeside og produkter til fordel for både brugere og kunder.

 

Fakta om Jobzonen

Jobzonen blev lanceret d. 4. oktober 1998. I et samarbejde mellem en række medier.

Initiativtageren var det, der dengang hed Berlingske Online og som senere kom til at hedde Metropol Online (ejet af det Berlingske Officin, JydskeVestkysten og Århus Stiftstidende). I 2001 indgik Metropol Online og Jyllands-Posten et økonomisk samarbejde (joint venture) og Jobzonen som aktieselskab blev en realitet d. 1. august 2001.

I dag er vi ejet af JP/Politikens Hus, som er Danmarks største digitale udgiver. Den administrerende direktør hos Jobzonen er Henriette Rhod Lassen.

Hos Jobzonen finder du størstedelen af de jobopslag, der er tilgængelige i Danmark, og vi har desuden jobs i de øvrige nordiske lande og i Grønland.

Vi har partnerskaber med en række af landets største printudgivere, hvilket giver annoncørerne den bedste mulighed for at nå bredt ud – også til den attraktive målgruppe, der ikke er aktivt jobsøgende. Vores digitale netværk knytter værdifulde og relevante bånd mellem virksomheder og jobsøgende, og vi arbejder konstant for at gøre det nemt at matche de rigtige kandidater med de rette jobs. Jobzonen er fremtidens digitale netværk - til glæde for både virksomheder og jobsøgende.